Wysłany: 2020-08-06, 12:19
Kobieta przekrzywiła lekko głowę, obserwując uważnie wszystkich zgromadzonych. Z jej twarzy nie można było wyczytać nic, za to na ukłon Alexa skinęła głową, również kłaniając się uprzejmie.
- Ja. - stwierdziła nieco kpiąco na wrzask Jeana. Nie wydawała się zbyt przejęta jego wrzaskami, za to próba usprawiedliwienia przez Mel wywołała cichy śmiech.
- Rzekłabym, że raczej brakuje mu niezbędnego opakowania. - machnęła lekko dłonią. - Chodź do mnie, dziecko, pokażę Ci inne miejsce. - wyciągnęła dłoń, przywołując kobietę do siebie, a w momencie, gdy się zetknęły, Melisandre zwyczajnie zniknęła, zostawiając przy sadzawce samych panów.
- Nie musisz się obawiać. Z mojej strony nic Ci nie zagraża. - odezwała się łagodnie do Olivera, a ten mógł rozpoznać, że to ten sam głos, którego śpiew wcześniej słyszał. Po chwili jednak wróciła wzrokiem do Jeana.
- Jakim prawem podnosisz na mnie głos w moim królestwie? - odpowiedziała pytaniem na pytanie, choć zdecydowanie bez tej agresji w głosie. - Nikt Ci nie powiedział, że wszystko na tym świecie ma swoje konsekwencje? Czyn i jego efekt, mój drogi, akcja i reakcja. - stwierdziła tajemniczo.
3 braki odpisu bez uzasadnienia - out z eventu bez możliwości powrotu + kara dla postaci
Lydia - na życzenie gracza postać opuszcza event bez konsekwencji
Mel - graczka zdezaktywowała konto
Żą - pierwsze pominięcie
Zastrzegam sobie również, że MG nie w każdej turze będzie ingerował w wydarzenia - po każdych 48h jednak pojawi się post zamykający turę, by szło to sprawnie, a nie trwało pół roku.
W razie pytań, wątpliwości, niejasności - zapraszam na dc White Wolf#6743